Videos

Laatste videos

Vacuüm 12 frame Tegels herbestraten vrijdag, maart 1, 2019

Tegels uitnemen, schoon schuiven en opstapelen voor hergebruik. Of nieuwe tegels leggen, 12 tegels per laag. Allemaal met één machine.

Hunklinger P-01 met Rollmops vrijdag, november 23, 2018

Nimatech heeft een Hunklinger P-01 in het werk gesteld bij Hammenga Agrarisch Dienstverlening. Zij zochten een kwalitatieve en eenvoudige bestratingsklem voor aan hun Rollmops machine. Omdat zij veel werk hebben waar alleen H-stenen gelegd worden is en de Rollmops is een lichte machinedrager viel de keuze op Hunklinger P-01 Semi.

PlasticRoad-fietspad leggen met Nimatech vacuümtechniek vrijdag, september 14, 2018

Voor het project PlasticRoad-fietspad van KWS heeft Nimatech een Vacuümtechniek machine met passende zuignappen geleverd. Dit project betreft een wereldprimeur; een fietspad op basis van gerecycled plastic. Nimatech heeft met haar kennis en ervaring op het gebied van vacuümtechniek tijdens het project geadviseerd en begeleid. Het is KWS gelukt om hiermee de PlasticRoad wegdelen met vacuümtechniek te hijsen en te leggen.

Bkk Elleboog machinaal bestraten met een Hunklinger klem woensdag, augustus 22, 2018

Met de hydraulische bestratingsklem van Hunklinger BKK stenen machinaal bestraten in elleboog verband.

Stille vacuüm unit op accu maandag, juli 16, 2018

Op het strand van Katwijk is Schaddé en Dooren aan het werk met een hele stille vacuümunit om industrieplaten te leggen. Deze vacuümunit werkt met een elektromotor op accu. Dankzij deze stille machine kunnen zij gewoon doorwerken als de strandgangers op het terras zitten. Daarnaast scheelt dit ook enorm veel voor de werknemers; geen geluidsoverlast en geen benzinedampen om in te werken. En vergeet het milieu niet! De vacuümunit beschikt over lithium accu’s waarmee er ruim een dag mee gewerkt kan worden. Vanuit de shovel of kraan kan de unit bediend worden om het vacuüm in- en uit te schakelen.

Innovatieve vacuüm oplossing voor plaatsen geleiderail dinsdag, mei 1, 2018

Nimatech heeft voor Van Doorn Geldermalsen een machine ontwikkeld voor het plaatsen van een geleiderail. Middels vacuümtechniek wordt een geleiderail op gepakt, 90 graden gekanteld en klaar gezet om de rail vast te bouten. Waar voorheen werknemers met de hand de zware geleiderail-planken tilden kan nu het werk met deze machine overgenomen worden. Met deze machine kunnen nu ook zwaardere en langere geleiderail-planken geplaatst worden tot 12 meter lang. De machine bestaat uit een deel vacuümunit met vacuüm pomp die wordt aangedreven door een benzine motor. Het andere deel betreft een hydraulisch bedienbaar kantelframe met uitschuifbare evenaar van 2,5 meter tot 6,5 meter lang waarover de zuignappen verschoven worden naar de gewenste plaats. De zuignappen zijn speciaal ontwikkeld voor de vorm van de geleiderail. Met alle zuignappen op de evenaar kan er een hijscapaciteit bereikt worden van 400 kg. Doordat de machine uit twee delen bestaat is het ook mogelijk om alleen het geleiderail-kantelframe te gebruiken bij aanwezigheid van een opgebouwde vacuümpomp op bijvoorbeeld een graafmachine of autolaadkraan.

Linge stenen elleboog machinaal bestraten met Hunklinger klem vrijdag, februari 9, 2018

Bestratingsbedrijf Jongman uit Apeldoorn heeft bij Nimatech een Hunklingerklem aangeschaft om Lingeformaat stenen mee te kunnen machinaal bestraten.

Zware 6 tons rijplaten heffen met vacuüm techniek maandag, oktober 9, 2017

Nimatech heeft voor Boskalis een zware evenaar gebouwd met vier zuignappen en vacuümunit. Deze vacuüm installatie wordt gebruikt voor het laden en lossen van enorme rijplaten tot 7.500 kg. De evenaar zelf wordt als vacuüm buffer gebruikt. In de evenaar is een vacuümunit gepositioneerd die het vacuüm creëert in de 4 grote zuignappen.

Pipelifter rioolbuisklem. Klemmen en aandrukken met 1 machine! dinsdag, mei 30, 2017

Veilig rioolbuizen leggen Deze klem voor rioolbuizen werkt zonder hydrauliek en word aangekoppeld met een snelwissel. De buizen worden op de kopse kant vast gepakt hierdoor word het mogelijk om de buizen direct aan te duwen. De pipelifter is een uitrustingsstuk om snel en veilig betonnen buizen te plaatsen. Werkbaar voor buizen van DN300 – DN1250 30 ° kantel mogelijkheid om buis in positie te brengen Bespaart een man boven voor bevestigen van de buis

Klinkers verschuiven met Hunklinger klem met SLOMOTION dinsdag, mei 16, 2017

In de video is een demonstratie te zien met de speciale klinkers met grove nokken van Struyk Verwo, de Hydro Lineo 22.

Machinaal industrieplaten leggen met Nimatech vacuüm 2x 40×80 zuignap zondag, mei 7, 2017

Industrieplaten machinaal leggen met een 40 kuubs vacuüm unit. Elektrisch gestart, bezinemotor 6,5 pk In combinatie met een verstelbare evenaar met 2x 40×80 zuignap. Afstandsbediening voor aanzuigen of lossen. Handmatige bediening op unit ook aanwezig. Indicatie lampen voor veilig heffen op de unit en op de afstandsbediening. Een zeer stabiele oplossing voor het leggen van industrieplaten dankzij de evenaar. De evenaar is uit te schuiven van 106 cm tot 210 cm

Vieze klinkers met klei weer BRANDSCHOON met de stenenwasser! dinsdag, mei 2, 2017

Klinkers die hergebruikt moeten worden dienen eerste schoon te zijn voordat er weer mee bestraat kan worden. Deze klinkers zitten vol aangekoekte klei. Maar met de stenenwasser worden de klinkers weer brandschoon.

Machinaal bestraten met Hunklinger P-12 klem maandag, april 17, 2017

Machinaal bestraten met de Hunklinger P-12 Profi Twist klem. De machine is afgesteld voor BKK in elleboog. Hier in Harderwijk op het terrein van Landstede.

Rijplaten walserij met Nimatech Vacuüm dinsdag, januari 31, 2017

Twee Elektrische vacuüm units voor Meekeren Voor de platenwalserij Van Meekeren uit Groningen heeft Nimatech een dubbel set Vacuüm unit met evenaar en dubbele 40×80 zuignap geleverd. De units zijn elektrisch aangedreven en radiografisch bedienbaar. De afstandsbediening heeft, net als op de unit, visuele terugmelding om aan te geven wanneer het veilig is om te heffen. De evenaar is in breedte verstelbaar, 2,4 m 3,25 m en 4,1 m. De zuignappen zijn te verwisselen voor andere zuignappen. Deze twee units worden ingezet in de platenwalserij van Van Meekeren uit Groningen. Met behulp van een bovenloopkraan wordt het vacuümset verplaatst. Aan de ene kant van de hal worden rijpaten op de rollers geplaatst, daarna gaat de rijplaat door de wals, aan de andere kant wordt de rijplaat weer opgetild door de andere unit die de rijplaat weer op een stapel legt.

Autolaadkraan met hydraulisch uitschuifbare evenaar dinsdag, januari 17, 2017

BIJ HET KOPPELEN DIRECT HYDRAULISCHE AANSLUITINGEN KOPPELEN! Autolaadkraan van Derks Rijplaten. Nimatech heeft een vacuüm pomp opgebouwd. Hierbij een Hydraulisch verschuifbare evenaar geleverd. Deze is te koppen met een RotaQ rotator met directe hydrauliek koppeling. De evenaar kan voor transport op het schotbord geplaatst worden.

Hunklinger krachtverdelende verschuifadapters dinsdag, november 8, 2016

Dit systeem laat de stenenrijen één voor één verschuiven om de kracht zo efficiënt mogelijk te verdelen.

Rioolbuisklem met aandrukker dinsdag, oktober 25, 2016

Rioolbuisklem met aandrukker

Graskeien leggen met Hunklinger S-400 door Cazemier uit Tolbert. Gooiseweg Zeewolde vrijdag, september 30, 2016

Nimatech BV is gespecialiseerd in machines voor machinaal straten. Fabrikant van Vacuüm bestratings systemen en importeur van de Hunklinger bestratingsklem.

Vieze klinkers weer schoon met de STENENWASSER dinsdag, januari 26, 2016

De Stenen zorgt er voor dat zelfs de meest modderige en vieze klinkers weer volledig gereinigd worden!

NCB Grasstenen met Hunklinger klem leggen zondag, maart 14, 2010
NCB Grasstenen 10×30 met smallere bovenkant dan onderkant worden halfsteens gedrukt door de Hunklinger P02 Twist

Openingstijden

Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:       Op afspraak
Zondag:          Gesloten


Adresgegevens


Volg ons via

Social media