Vacature ervaren monteur! Kom werken bij Nimatech

maart 15, 2023

Een baan als monteur in de werkplaats. Werken met hydrauliek, elektrotechniek, laswerk, mechanica. Assembleren en repareren van bestratingsmachines. Dan hebben wij voor je klaar staan. Ben jij een ervaren monteur voor onze werkplaats die kennis heeft van werktuigbouw, elektronica en hydraulica? Kun jij aantonen aan de hand van je CV dat je kennis en ervaring hebt, lees dan verder en reageer direct!

Als monteur in de technische dienst assembleer je vooral nieuwe machines en voer je onderhoud en reparaties uit op aan materieel in de werkplaatsen op locatie. Je controleert je eigen werk om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Je controleert de staat van de machines en draagt kwaliteitsverbeteringen aan. Inventief te werk gaan bij het oplossen van technische problemen is van belang. Je verricht daarnaast ook laswerkzaamheden. Je voert je werkzaamheden nauwkeurig uit en verder draag je zorg voor een prettige en bovenal veilige werkomgeving.

Bel 036 – 53 58 030 voor een kennismaking of loop eens binnen.  Je mag ook een mail sturen naar info@nimatech.nl

Meer weten over ons bedrijf? Kijk ook eens op de social media accounts, we zijn actief op LinkedIn, Facebook en Instagram.


Openingstijden

Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:       Op afspraak
Zondag:          Gesloten


Adresgegevens


Volg ons via

Social media