Over Nimatech

Alleen het beste voor machinaal bestraten!

Wij zijn Nimatech

Nimatech ontwerpt en zoekt altijd de beste oplossing voor machinaal bestraten met klemtechniek en vacuümtechniek voor de GWW- en infrabranche. De bestratingsmachines horen tot onze hoofdproducten met de Hunklinger bestratingsklemmen en Nimatech Vacuüm producten. Naast deze machines bieden we allerlei andere machines en hulpstukken aan op dit gebied.

Nimatech wil graag met u meedenken als het gaat om machinaal straten. Bij aflevering van een bestratingsmachine of vacuüm product helpen wij u graag op weg zodat u onze producten naar hun volledigheid kunt gebruiken. Mochten er later toch nog vragen zijn over de werking van ons product, staan wij graag weer voor u klaar.

Maar ook als u een oplossing zoekt waar onze huidige producten geen volledig antwoord bieden, zoeken we graag met u naar de mogelijkheden voor een juiste aanpak van het probleem.

Om marktleider te blijven zijn wij constant deze systemen aan het ontwikkelen voor veelzijdig en optimaal gebruik in de staatmakers branche. Daarnaast zijn wij een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan.

Ook voor niet straatmaker/GWW gerelateerde vacuüm hijs vraagstukken kan Nimatech de oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het heffen van platen van hout of kunststof panelen.

Informatieportaal

Daarnaast is Nimatech ook een portal voor informatie wat betreft machinaal straten, dit doen we met advisering naar de straatmakers maar zeker ook richting steenfabrikanten, aannemers en anderen die te maken hebben met de aanleg van bestrating. Het verstrekken van informatie begint bij onze website en gaat door tot en met theoretische en praktische cursussen in en rond ons pand in Zeewolde of bij u op locatie.De mensen achter Nimatech


Maak kennis met ons team


Matthijs Nieuwenhuis

Directie/Vertegenwoordiger

+31 (0)6 5150 1962

Connect op Linkedin


Lennie Nieuwenhuis

Financiële administratie


Jan Slotboom

Vertegenwoordiger

+31 6 82508199

Connect op Linkedin


Jacco

Werkplaats


Oscar Sijpenhof

Welding engineer


Dries

Kantoor


Sander

Werkplaats


Lars

Werkplaats


Solliciteren?

Bel ons of stuur een e-mail

036 5358 030

Werkplaats en showroom

Nimatech

Baardmeesweg 39b, 3899 XT, Zeewolde
+31(0)36 – 535 80 30

06 – 38 48 5350

info@nimatech.nl

Download privacy verklaring
Volg ons via

Social media