Over Nimatech

Alleen het beste voor machinaal bestraten!

Wij zijn Nimatech

Nimatech ontwerpt en zoekt altijd de beste oplossing voor machinaal bestraten met klemtechniek en vacuümtechniek voor de GWW- en infrabranche. De bestratingsmachines horen tot onze hoofdproducten met de Hunklinger bestratingsklemmen en Nimatech Vacuüm producten. Naast deze machines bieden we allerlei andere machines en hulpstukken aan op dit gebied.

We bieden onder andere grondzuigers, afreibalken en stenenklemmen. Maar Nimatech beperkt zich echter niet tot het huidige assortiment. Op aanvraag van de klant kunnen wij verder denken. Zo hebben wij voor klanten hijsframe ’s, speciale evenaars en vacuüm units naar wens van de klant gemaakt.

Gedurende dit traject van ontwikkeling proberen wij u zoveel mogelijk te betrekken. En bij aflevering zullen wij hier de passende informatie over geven.

Indien u onze producten wat beter wilt leren kennen kunt u gebruik maken van ons huur assortiment. Hierin hebben wij het grootste deel van onze producten voor u klaar staan. Ook kunnen wij op aanvraag een demo op locatie verzorgen.

Service is een kernwoord binnen Nimatech. Bij aflevering van onze producten ontvangt u altijd de nodige informatie over het gebruik. Bij aanschaf van een bestratingsklem is het mogelijk om ons in het eerste jaar kosteloos terug te roepen voor meer uitleg hierover.

Indien u het afstellen van de bestratingsklem graag breder binnen het bedrijf of aan nieuwe medewerkers wilt aanleren kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een cursus. Voor grote groepen is dit op locatie mogelijk, indien dit niet mogelijk is voor u organiseren wij cursussen voor gemengde groepen op de zaterdag.

Informatieportaal

Daarnaast is Nimatech ook een portal voor informatie wat betreft machinaal straten, dit doen we met advisering naar de straatmakers maar zeker ook richting steenfabrikanten, aannemers en anderen die te maken hebben met de aanleg van bestrating. Het verstrekken van informatie begint bij onze website en gaat door tot en met theoretische en praktische cursussen in en rond ons pand in Zeewolde of bij u op locatie.De mensen achter Nimatech


Maak kennis met ons team


Matthijs Nieuwenhuis

Directie/Vertegenwoordiger

+31 (0)6 5150 1962

Connect op Linkedin


Lennie Nieuwenhuis

Financiële administratie


Oscar Sijpenhof

Welding engineer


Dries van Wijk

Bedrijfsleider


Lars Teunissen

Werkplaats


Jan van het Ende

Vertegenwoordiger


Openingstijden

Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:       Op afspraak
Zondag:          Gesloten


Adresgegevens


Volg ons via

Social media