Nimatech dealer van Pitbull Shovels

januari 26, 2021
IMG_3246-2-1280x960.jpg

Nimatech is sinds kort de samenwerking aangegaan met Pitbull shovels. Hiermee is Nimatech officele dealer van de Pitbull shovel geworden. Nimatech beoogt met deze toevoeging in het assortiment een totaal plaatje aan haar klanten te kunnen bieden. Door deze uitbreiding in het assortiment kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en nog verder meedenken in de ontzorging van onze klanten.

Nimatech is de samenwerking met Pitbull niet zomaar aangegaan. Pitbull is een fabrikant van shovels die nog maar relatief kort produceert. Tot voor kort voornamelijk voor de agrarische sector, maar in samenwerking met Nimatech besluiten ze nu meer de stap richting de GWW te maken. Met onze gecombineerde ervaring denken wij een onderscheidend product neer te kunnen zetten.

De Pitbull shovels die op dit moment in de markt zijn kunnen worden geleverd met nieuwe stage 5 motoren. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid de groene toekomst in kunt gaan.

Indien u toch liever kiest voor een elektrische shovel kan Pitbull hier binnenkort ook in meedenken. Op dit moment zijn de engineers van Pitbull hier druk mee bezig, ze hopen dit in juni op de markt te brengen.

De samenwerking met Pitbull zorgt ervoor dat Nimatech een energie neutraal alternatief kan bieden van alle producten in haar assortiment.

 


Openingstijden

Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:       Op afspraak
Zondag:          Gesloten


Adresgegevens


Volg ons via

Social media