Lars Teunissen stelt zich voor:

oktober 18, 2022
WhatsApp-Image-2022-10-11-at-14.40.38-1-e1666086103449.jpeg

Lars werkt nu alweer 3,5 jaar voor ons. En is via stage bij ons terecht gekomen.

“Ik was op zoek naar een stageplek voor mijn opleiding Mechatronica op het Deltion college in Zwolle. Via online zoeken kwam ik bij Nimatech. Ik wist niks van het bedrijf of de machines die ze maakten, maar toch gesolliciteerd om mijn stage te mogen doen. Na twee en een half jaar stage heb ik hier m’n eindexamen gedaan en kon ik zelfs blijven.”

Wat werd jou taak?
“Eerst met andere monteurs meelopen, kijken bij verschillende werkzaamheden en toen met name aan de bestratingsklem onderhoud doen en reparaties uitvoeren. Op een keer zelfs mee naar Duitsland geweest, naar de leverancier van de klemmen. Daar hebben we een curcus gehad om de hydroliek te leren kennen. Sindsdien ook veel meer in de storingen van de klemmen bezig. Ik ken de machines nu door en door.”

Welk project vond jij spannend/fantastisch om te doen ?
“De eerste keer zelfstandig een vacuüm opbouwen op een minikraantje. Dat was een extra grote uitdaging omdat er bijna geen ruimte was om de vacuümpomp en alle attributen erbij te plaatsen, maar uiteindelijk gelukt met beetje hulp van collega s. Regelmatig kom ik nog bij die klant, die dus nog steeds tevreden is met ons werk.”

Waar is Nimatech ontzettend goed in, waardoor klanten terugkomen?
“Allereerst denk ik aan het snelle schakelen: een klant belt, wij gaan direct aan de slag. En ook het meedenken met de klant: we steken de koppen bij elkaar en zorgen dat we het probleem van de klant naar tevredenheid oplossen.

We hebben een super team en we kunnen op elkaar bouwen. Zelfs onder tijdsdruk kunnen we het met elkaar tot een goed einde brengen.”

Lars heeft nog een tip voor mede-studenten, die op zoek zijn naar werk/stage:
“Vraag aan een bedrijf of je een dagje mee mag lopen. Alle bedrijven staan daarvoor open! Het vraagt wel om lef, maar gewoon doen.”


Openingstijden

Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:       Op afspraak
Zondag:          Gesloten


Adresgegevens


Volg ons via

Social media