Elektrische watertank

Ontdek de elektrische watertank WD50 van Nimatech. Hiermee voorkomt u dat uw gezondheid wordt aangetast door fijnstof die vrijkomt bij het boren of zagen van steen.

Stofvrij zagen

Stofvrij zagen doet u gemakkelijk met de WD50. Deze elektrische watertank zorgt ervoor dat u altijd voldoende water bij de hand heeft om stofvrij zagen mogelijk te maken. Met behulp van de elektrische watertank wordt het zaagblad gekoeld en creëert u een mooiere zaaglijn.

Stofvrij boren

Naast stofvrij zagen maakt de WD50 stofvrij boren mogelijk. Ook bij het boren zorgt de elektrische watertank voor een aangenamere werkomgeving, waarbij u naderhand ook nog eens minder hoeft op te ruimen.

Voordelen van de elektrische watertank

De WD50 heeft een opslagcapaciteit van 50 liter, gecombineerd met een krachtige industriële membraampomp die werkt op een 12 volt accu. De tank is zeer makkelijk te verplaatsen door het ontwerp, ongeacht of de tank vol of leeg is.

Als de kraan van de motor doorslijper of boormachine gesloten wordt, stopt de pomp automatisch. Daarnaast voorkomt de elektrische tank dat u tijdens het zagen of boren schadelijke stoffen inademt.

De WD50 is een verantwoorde investering om boetes te voorkomen.

Heeft u vragen over onze elektrische watertank?

Zoekt u een manier om stofvrij te zagen of boren en heeft u vragen over onze WD50? Neem contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.
036 – 53 58 030Contact opnemen


Wilt u een demonstratie op uw werk?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.  Openingstijden

  Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
  Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
  Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
  Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
  Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
  Zaterdag:       Op afspraak
  Zondag:          Gesloten


  Adresgegevens


  Volg ons via

  Social media