Elektrische graafmachine

Elektrisch graven met dé innovatiefste elektrische graafmachine die de markt te bieden heeft.
Elektrisch werken in de bouw

Dé elektrische minigraver: Eco-digger

De Eco-digger is dé elektrische graafmachine waarmee u duurzaam werkt verricht op de bouwplaats. Met deze elektrische minigraver bent u voorloper op het gebied van groen werken en heeft u een streepje voor bij uw potentiële opdrachtgevers. Dit alles zonder in te leveren op kracht en werkplezier.
Elektrische graafmachine

Voordelen van de Eco-digger

De Eco-digger is een volledig elektrische graafmachine die in Nederland is ontwikkeld en gefabriceerd wordt. Naast een groot voordeel dat werken met het zero emission principe met zich meebrengt, zit er ook een groot voordeel in het door de machine voortgebrachte geluidsniveau. De volledig elektrische aandrijving zorgt namelijk voor een minimaal geluidsniveau, waardoor geluidsoverlast in dichtbebouwde gebieden aanzienlijk vermindert. Bovendien bevordert een minimaal geluidsniveau de communicatie tussen werknemers, waardoor de productiviteit op de bouwplaats toeneemt. Zo kent de Eco-digger vele grote voordelen ten opzichte van de traditionele graafmachine met dieselmotor:

 • CO2-neutraal werken
 • Kostenbesparend: geen brandstofkosten
 • Subsidie
 • Zero emission
 • Schonere bouwmachines
 • Minimaal geluidsniveau en geluidsoverlast
 • Onderhoudsarm
 • Touchscreen voor alle informatie over verbruik en accucapaciteit

Bent u geïnteresseerd in de Eco-digger of heeft u vragen over de elektrische graafmachine? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. We vertellen u graag meer over de elektrische minigraver en de nieuwe manier van werken.
036 – 53 58 030Contact opnemen


Alle typen elektrische graafmachines

Type Bedrijfsgewicht Maximale laadtijd bij 3 fase
R10-e (canopy) 1050 kg 1,75 uur
R20-e (canopy) 1910 kg 3 uur
R20-e (cabine) 2050 kg 3 uur
R40-e (cabine) 4000 kg 5 uur

036 – 53 58 030Contact opnemen


Subsidie voor een elektrische minigraver

Om ervoor te zorgen dat de vastgestelde milieudoelen worden behaald, heeft de overheid subsidie beschikbaar gesteld voor het werken met elektrische bouwmachines. Dit geldt ook voor de Eco-digger. De subsidie en het feit dat brandstofkosten verleden tijd zijn, zorgen ervoor dat u profiteert van flinke kostenreductie. De machines vallen onder productcode F3413. Actuele informatie vindt u op www.rvo.nl.

Onderhoudsarme elektrische minigraver

Doordat er in de Eco-digger geen verbrandingsmotor maar een onderhoudsvrije elektromotor en accupakket is geplaatst, bespaart u ook aanzienlijk op het onderhoud van deze machine. Naast een besparing op de brandstof zal er in totaal dus een behoorlijke besparing op de kosten in het onderhoud zijn.

Opties elektrische graafmachine

Bij aanschaf van de Eco-digger heeft u keuze uit verschillende opties en uitvoeringen. Dit om ervoor te zorgen dat u niet betaalt voor functionaliteiten die voor uw situatie overbodig zijn. Voor meer informatie over prijzen en opties staan onze specialisten u graag te woord. Neem dan ook gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

036 – 53 58 030Contact opnemen

Elektrische minigraver

Technische gegevens van de Eco-digger

De technische gegevens van deze machine zijn overzichtelijk op een rij gezet in de brochures. Deze zijn uitgesplitst per type voor een duidelijk overzicht. Download hiervoor de technische brochure via onderstaande knop. Als u hier nog aanvullende vragen over heeft dan horen we dat uiteraard graag.

 • Fotos
 • Download brochure
PDF

Download technische brochure Eco-digger R10-e


Download PDF

PDF

Download technische brochure Eco-digger R20-e


Download (pdf)

PDF

Download technische brochure Eco-digger R40-e


Download (pdf)


Wilt u een demonstratie op uw werk?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.  Openingstijden

  Maandag:      08:00 uur – 17:00 uur
  Dinsdag:        08:00 uur – 17:00 uur
  Woensdag:    08:00 uur – 17:00 uur
  Donderdag:   08:00 uur – 17:00 uur
  Vrijdag:          08:00 uur – 17:00 uur
  Zaterdag:       Op afspraak
  Zondag:          Gesloten


  Adresgegevens


  Volg ons via

  Social media